FIUWAU osallistuu vuotuiseen Venetsia-turnaukseen

Suomesta osallistuu tämänvuotiseen Venetsia-turnaukseen SM-sarjajoukkue FIUWAU. Turnauksen joukkueet pelaavat kahdessa lohkossa. A-lohkon joukkueet ovat Hammarby, FIUWAU, Turkey, Great Britain, Aragon ja Pais Vasco. B-lohkon muodostavat Mexico, FIFH Mighty Ducks, Crusaders, Alicante, A.S. DI.VE ja Nigeria. Tällä sivulla on ottelutuloksia ja kuulumisia turnauksesta.

Ottelutuloksia

Hammarby - FIUWAU 4 - 4 (Aittola 2, Ruohonen 2)
FIUWAU - Turkey 11 - 1 (Muikku 4, Aittola 3, Viertonen 3, Ruohonen 1)
Great Britain - FIUWAU 1 - 2 (Ruohonen 2)
Aragon - FIUWAU 6 - 7 (Aittola 2, Ruohonen 5)

Päivän viimeisessä ottelussaan FIUWAU kohtasi Pais Vascon. Suomalaisten hyökkäyspeli oli varsin purevaa ja kun oma pää pysyi puhtaana, pisteet FIUWAU:llle selvin 10-0 -numeroin. Ottelu päättyi ajassa 4.05. Maaleista vastasivat Ruohonen ja Muikku kolmella sekä Aittola neljällä maalilla. FIUWAU voitti lohkonsa komealla maalisuhteella 34-12.

Fiuwau voitti välieräottelussaan italialaisjoukkue A.S. DI.VE:n maalein 16-8. Maaleista vastasivat aittola 12:lla ja Ruohonen neljällä maalilla.

Välierässä FIUWAU hävisi Mighty Ducksille 6-2 (1-1). FIUWAU:n maalit teki Aittola. Finaalissa Mighty Ducks kohtaa Hammarbyn. Pronssiottelussa FIUWAU saa vastaansa Great Britainin.

Pronssiottelussa FIUWAU voitti Great Britainin 3-0. Turnauksen finaalissa Mighty Ducks pesi Hammarbyn 5-0.

Turnauksen maalikuningas oli Ivan Vinkler, kakkosena Jimmy Björkstrand ja kolmannen sijan jakoivat Lehmann ja Aittola 27 maalilla. Ruohonen teki 17, Muikku 8 ja Viertonen 3 maalia.