Maalipallon B-sarjan EM-kilpailut/otteluraportit

Maalipallosivut
 • Suoraan sisältöön
 • SM-sarja
 • 1. divisioona
 • Maajoukkuetoiminta
 • Muu kilpailutoiminta
 • Maalipallokalenteri
 • Linkkejä ja yhteystietoja
 • Materiaalisalkku
 • Historiaa
 • Postituslista
 • Maalipallo.net t-paitojen tilauslomake
 • Vieraskirja

 • powered by FreeFind

  Suomi - Italia

  Suomi avasi B-sarjan EM-kilpailut Prahassa ottelulla Italiaa vastaan. Aloituskokoonpanossa Suomella olivat Kivinen, Alenius ja Aittola. Puoliajalle mentiin tasatilanteessa 3-3. Suomen maaleista vastasivat Kivinen kahdellaja Aittola yhdellä maalilla.

  Alku oli varsin hermostunutta ja Suomi teki oman maalin. Tauolla Kivinen vaihdettiin Posioon.

  Toiselle puoliajalle Suomi pystyi rauhoittamaan oman pelinsä. Ja vei ottelun lopulta lukemin 8-6. Maaleista Aittola teki kaksi ja Posio kolme, joista kaksi rankkareilla. Ajassa 19.01 Alenius vaihdettiin Saapunkiin.

  Seuraavaksi Suomi kohtaa Iso-Britannian klo 12.00 Suomen aikaa alkavassa ottelussa.

  Sivun alkuun

  Suomi - Iso-Britannia

  Suomi aloitti Iso-Britanniaa vastaan kentällisellä Posio, Saapunki, Aittola. Ensimmäinen puoliaika oli tiukkaa vääntöä, mutta Suomi pääsi tauolle 3-2 -johtolukemista Posion tehtyä kaikki kolme maalia rankkareilla. Tauolla Posio ja Aittola vaihdettiin pois ja tilalle tulivat Montonen ja Kivinen.

  Toisella puoliajalla jatkettiin tiukoissa merkeissä. Suomen oli lopulta taipuminen briteille luvuin 5-6. Maaleista vastasivat Kivinen ja Aittola rankkarista. Vaihtoja tehtiin siten, että ajassa 4.19 Saapunki vaihdettiin Aittolaan, ajassa 5.21 Montonen vaihdettiin Posioon ja vielä ajassa 19.59 Kivinen vaihdettiin Aleniukseen.

  Sivun alkuun

  Suomi-Slovakia

  Suomen avauksessa Slovakiaa vastaan olivat Kivinen, Alenius ja Aittola. Suomi hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja taukotilanne oli 6-3. Maaleista Aittola teki kaksi (toinen rankkarista), Kivinen kaksi sekä Alenius ja Posio yhden.

  Suomi otti Slovakiasta lopulta komean 14-6 -voiton. Maaleja tekivät toisessa erässä Kivinen seitsemän ja Saapunki yhden. Ajassa 3.28 Alenius vaihdettiin Aittolaan ja ajassa 6.29 Posio vaihdettiin Saapunkiin. Seuraavaksi vastaan tulee Tsekki klo 16.30 Suomen aikaa.

  Sivun alkuun

  Suomi - Tsekki

  Suomen avauskentällisessä Tsekkiä vastaan olivat Kivinen, Aittola ja Posio. Tauolle mentiin Suomen johdolla 3-2. Suomen maaleista vastasivat Kivinen yhdellä ja Posio kahdella, joista toinen tuli rankkarista.

  Toiseen erään Suomi tiivisti puolustustaan ja jätti kaverin nollille. Kun Posio teki vielä kaksi kaappia, Suomi otti tärkeät kolme pistettä lukemin 5-2. Päivän viimeisessä ottelussaan Suomi kohtaa Ukrainan.

  Sivun alkuun

  Suomi - Ukraina

  Suomi avasi Ukrainaa vastaan kentällisellä Saapunki, Aittola ja Alenius. Tauolla Ukraina kuitenkin johti 2-1. Suomen ainokaisesta vastasi Aittola. Tauolla kentältä vaihdettiin Saapunki ja Alenius ja tilalle tulivat Kivinen ja Posio.

  Toinenkin puoliaika oli tiukkaa vääntämistä. Suomi joutui tekemään täyden päivätyön kolmen pisteen eteen. Lopulta ottelu kääntyi Suomen eduksi Aittolan yhdellä ja Posion kahdella maalilla. Posio teki molemmat maalinsa rankkareista. Suomelle siis kolme pistettä luvuin 4-3. Huomenna vastaan tulee aamuottelussa Belgia. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 09.00.

  Sivun alkuun

  Suomi - Belgia

  Suomi aloitti Belgiaa vastaan kokoonpanossa Kivinen, Saapunki, Aittola. Belgia vei ensimmäisen erän 1-0. Tauolla Saapunki vaihdettiin Posioon.

  Ottelu oli alusta loppuun tiukkaa puolustamista ja lopulta pisteet tasattiin 2-2. Suomen maalintekijöinä kunnostautuivat Kivinen ja Posio. Ajassa 16.05 Kivinen vaihdettiin Aleniukseen.

  Sivun alkuun

  Suomi - Unkari

  Suomen avauksessa Unkaria vastaan olivat Alenius, Saapunki ja Montonen. Unkari jatkoi turnauksen vahvoja esityksiään ja takoi taukolukemiksi 0-2.

  Toisella puoliajalla Suomi haki ratkaisuja erilaisilla kokoonpanoilla. Ajassa 12.17 Saapunki vaihdettiin Aitttolaan, ajassa 14.57 Montonen vaihdettiin Posioon ja vielä ajassa 16.16 Alenius vaihdettiin Kiviseen. Mikään ei kuitenkaan auttanut, vaan Unkari vei ottelun 1-6. Suomen ainokaisen teki Posio rankkarista. Semifinaalissa Suomi kohtaa Belgian.

  Sivun alkuun

  Suomi - Belgia, semifinaali

  Suomi lähti semifinaaliin kokoonpanossa Kivinen, Aittola ja Posio. Tauolle mentiin tasatilanteessa 1-1. Suomen maalin teki Posio rankkarista.

  Suomi aloitti toisen puoliajan vahvasti. Kivinen tinttasi seiskakulmasta lukemiksi 2-1, kun ottelua oli käyty 11.45. Kivinen oli toistamiseen asialla ajassa 14.59 tehden samasta kulmasta lukemat kolmeen yhteen.

  Belgian kavennus kolmeen kahteen tuli ajassa 15.37. Näissä numeroissa mentiin aina vimeiselle sekunnille asti. Ajassa 19.59 Belgia kuitenkin tasoitti ja vuorossa oli jatkoaika. Ensimmäinen jatkoerä ehti vanheta 2.19, kun Belgia ratkaisi ottelun kultaisella maalilla. Belgia siten finaaliin lukemin 3-4. Samlla Suomi menetti mahdollisuutensa nousta A- sarjaan näiden kisojen perusteella. Pronssiottelussa Suomi kohtaa häviäjän toisesta välierästä, jossa Tsekki ja Unkari ovat parhaillaan jatkoajalla.

  Sivun alkuun

  Pronssiottelu Suomi - Tsekki

  Suomi lähti pronssipeliin kentällisellä Kivinen, Aittola, alenius. Tsekki hallitsi ensimmäistä erää ja johti tauolla 0-2. Posio vaihdettiin Kivisen tilalle, kun ensimmäistä jaksoa oli pelattu viitisen minuuttia.

  Toisella puoliajalla Suomi aloitti nousun. Posion kahdella ja Aittolan ja Aleniuksen yhdellä maalilla päädyttiin varsinaisen peliajan jälkeen lukemiin 4-4. Jälleen seurasi jatkoaika, joka ei tällä kertaa tuonut ratkaisua. Vapaaheittokisassa mentiin koko kuusikko läpi ja ratkaisu tapahtui vasta viimeisten kolmen heittäjän osalta. Suomelta maalinteossa onnistuivat Alenius ja Saapunki, kun taas vastustajalta onnistui kolme kaveria. Vapaaheitoilla pronssit siten Tsekeille.

  Finaalissa Belgia vei kultamitalit jatkoaikamaalilla 3-2. Unkarin oli tyytyminen hopeaan. Nämä kaksi maata nousivat samalla ensi vuodeksi A-sarjaan.

  Sivun alkuun Sivun alkuun | Palaute | Arkisto | Etusivu | webmaster@maalipallo.net