Kuvassa Nalle Puh Suomi-paidassa Onnelassa

Malmö Open 2011


Sarjatoiminta
Pelivarusteet ja -välineet
Maalipallon harjoitusvuorot ja kokeilumahdollisuudet
Linkkejä ja yhteystietoja
Materiaalisalkku
Historiaa
Maalipallo.net t-paitojen tilauslomakepowered by FreeFind

Malmö Open 12.-13.2.2011

Suomesta lähtee kaksi joukkuetta kansainväliseen Ruotsin Malmö-Open seurajoukkueturnaukseen, joka pelataan viikonloppuna 12.-13.2.

Avoimeen sarjaan osallistuu Pyörivät Yllärit, jonka riveissä pelaavat Katja Heikkinen, Kaisu Hynninen, Heidi Koivunen ja Rauno Peltoniemi.

Eliitti-sarjan puolelle osallistuu Suomesta Old Power, jossa pelaavat Marko Kauppila, Erkki Miinala, Petteri Peitso ja valmentaja/huoltaja Maarit Lehto.

Old Power - IFAS Dynamite

Old Power aloitti Malmö Open-turnauksen täydellisellä katastrooffi-matsilla ruotsalaista Ifas Dynamiteä vastaan. Puolustus ei toiminut lainkaan, ja rankkarit eivät uponneet vastustajan verkkoon. Ensimmäisen puoliskon jälkeen tilanne oli täten 10-6. Toisella puoliskolla kaveri meni lopullisesti menojaan äijien nukkuessa ruususen unta, ja loppunumerot olivat tylyt 17-7. Meikäläisten kaikista maaleista tässä matsissa vastasi Miinala.

Old Power - Thames Valley Tigers

Toiseen peliin brittiläistä Thames Valley Tigersejä vastaan tehtiin taktinen vaihto, ja siirrettiin Petteri Peitso keskelle. Ensimmäinen puolisko oli vielä melko takkuista, eikä onnistuttu oikein kun kolisuttelemaan vastustajan tolppia ja ylärimaa jatkuvalla syötöllä. Toisella puoliskolla kuitenkin peli alkoi vapautua ja lopulta voitto tuli selvin lukemin 13-3. Tässä matsissa maalit menivät Miinala 6, Kauppila 4, Peitso 2 ja britit yksi oma maali.

Old Power - BSI Fighters

Kolmas ottelu oli ratkaiseva peli jatkomatsien kannalta. Vastassa oli tanskalainen BSI Fighters. Peli oli erittäin tiukka ensimmäisellä puoliskolla, mutta johdossa onnistuttiin kuitenkin pääsemään puoliajalle lukemin 4-2. Toinen puolisko oli edelleenkin tiukkaa vääntöä, mutta lopulta voitto ja jatkopelipaikka irtosi lukemin 7-4. Maalit Miinalalle 3, Kauppila 2 ja Peitso 2.

Old Power - FIFH Mighty Ducks

Päivän viimeisessä kamppailussa kohdattiin isäntäjoukkue FIFH Mighty Ducks. Ensimmäinen puolisko oli tiukkaakin tiukempaa taistoa molempien onnistuessa kahdesti, joten taukotulos 2-2. Toisella puoliskolla kuitenkin Miinala onnistui tekemään kaksi nopeaa maalia ja viemään joukkueensa 4-2 johtoon. Lopusta huolehti Kauppila ja Peitso loistavalla puolustuspelillä ja muutamalla lisämaalilla, joten lopputulos oli 8-3. Maalit tässä matsissa Miinala 3, Kauppila 3 ja Peitso 2.

Alkusarjan voitti Ifas puhtaalla pelillä, joten se saa 6 pistettä jatkosarjaan. Old Powerille pisteitä jatkosarjaan 3 ja Mighty Ducksille 0. Old Powerin matsit jatkuvat huomenna Suomen aikaa klo 12.10, kun vastaan asettuu jälleen Mighty Ducks. Ja viimeinen matsi on Suomen aikaa klo 14.45 Ifasia vastaan.

Avoimen sarjan puolella suomalainen Pyörivät Yllärit pelasivat seuraavasti:
BSI Lions-Pyörivät Yllärit 5-4
Pyörivät Yllärit-Venäjä 0-8
FIFH Crocodiles-Pyörivät Yllärit 11-4

Täten Pyörivät Yllärit pelaavat jatkolohko G:ssä sijoista 10-12.

Old Power - FIFH Mighty Ducks

Old Power aloitti sunnuntain jatkolohkon matsit FIFH Mighty Ducksia vastaan, joka oli pelannut aiemmin aamulla tasan Ifas Dynamiten kanssa 5-5. Old Power aloitti väkevästi, kun puolustus peli toimi loistavasti ja heitotkin löysivät tiensä vastustajan verkon perukoille, niin tilanne oli ensimmäisen puoliskon jälkeen tyly 6-0. Toinen puoliaika oli edelleenkin vahvaa menoa meikäläisiltä, vaikka ruotsalaiset mursivatkin muutamaan otteeseen hyvin vahvan puolustuksen. Mutta kun oma hyökkäyspeli toimi ja Peitso sai rankkarit sisään, niin lopputulos oli erittäin mainio 13-4. Maaleista vastasivat Miinala viidellä, Peitso neljällä ja Kauppila kolmella.

Old Power - IFAS Dynamite

Malmo-Open turnauksen viimeiseen matsiin Old Power lähti Ifas Dynamiteä vastaan pakkovoiton edessä, mikäli turnausvoitto haluttiin napata ruotsalaisten enän edestä. Old Powerin alku oli erittäin vahva, kun Miinala upotti kolmospuolelta kolmeen otteeseen ja Peitso lisäsi vielä rankusta lukemiksi 4-0. Mutta vastustaja ei luovuttanut, vaan teki nopeasti parilla hienolla kierteellä kavennuksen ja muutaman hyökkäysvirheen vuoksi peli oli nopeasti jo tasan. Kauppilan pitkän heiton jälkeen vihulainen siirtyi jo 5-4 johtoon, mutta sähläsivät ensimmäisen puoliskon loppunumeroiksi 5-5 omalla maalillaan juuri ennen taukovihellystä.

Toiselle puoliskolle molemmat tulivat erittäin vahvalla puolustuspelillä, mutta vain muutama minuutti ennen loppua Miinala onnistui murtamaan vastustajan puolustuksen kahdella vitoseen uponneella pomppuheitolla. Peli laitettiin vielä jännäksi, kun onnistuttiin sähläämään kymmenen sekunnin rangaistus, josta seuranneesta rankkarista kaveri tuli vielä maalin päähän. Mutta rinnalle ei päästetty, ja täten turnausvoitto Suomeen!

Avoimen sarjan puolella suomalainen Pyörivät Yllärit pelasivat sijoista 10-12. Ensimmäiseksi he kohtasivat Sharpshootersin, ja turnauksen avausvoitto tuli selkein lukemin 11-2.

Toinen matsi Super BSU:ta vastaan oli tiukempi, mutta päättyi kuitenkin suomalaisten voittoon 6-3.

Loppujärjestykset

Eliittisarja:
1. Old Power
2. Ifas Dynamite
3. FIFH Mighty Ducks
4. BSI Fighters
5. Thames Valley Tigers
Paras maalintekijä: Niklas Hultqvist Ifas Dynamite

Avoinsarja:
1. Hammerfall
2. Russia
3. Hammarby IF
4. FIFH Crocodiles
5. Hellenic Greece
6. Goalball UK2
7. BSI Lions
8. Brukarhuset
9. Ifas Power
10. Pyörivät Yllärit
11. Super BSU
12. Sharphooters
Paras maalintekijä:
Katja Heikkinen Pyörivät Yllärit

Sivun alkuun | Palaute | Arkisto | Etusivu | webmaster@maalipallo.net
Sivua on päivitetty 14.2.2011