Kuvassa Nalle Puh Suomi-paidassa Onnelassa

Ilmoittautuminen kotimaan sarjoihin käynnissä


Sarjatoiminta
Pelivarusteet ja -välineet
Maalipallon harjoitusvuorot ja kokeilumahdollisuudet
Linkkejä ja yhteystietoja
Materiaalisalkku
Historiaa
Maalipallo.net t-paitojen tilauslomake
Vieraskirjapowered by FreeFind

Ilmoittautuminen kotimaisiin maalipallosarjoihin päättyy 15.8.2016

Maalipallon SM-Sarjan ja 1-Divisioonan kauden 2016 - 2017 joukkueiden sarjoihin ilmoittautuminen on käynnissä. Joukkueet tulee ilmoittaa 15.8.2016 mennessä maalipallojaoston puheenjohtajalle Erkki Miinalalle: email: erkki.miinala @ annanpura.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä joukkueenjohtajan on ilmoitettava joukkueen nimi, kotikaupunki sekä kaikkien joukkueen pelaajien yhteystiedot: osoite, postinumero, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Joukkueenjohtaja voi myös ehdottaa joukkueensa kotiturnauksen ajankohtaa.

Ohjeita joukkueen ilmoittamiseen

SM-Sarja

- SM-sarjassa joukkueet voivat olla mies- tai naisjoukkueita. Myös sekajoukkueet ja näkevien joukkueet sallitaan. Pelaajamäärä voi vaihdella neljästä kuuteen (4-6) pelaajaa.
- SM-sarjan joukkueeseen hyväksytään pelaajia, jotka ovat aiemmin pelanneet maalipallosarjoissa tai maalipallojaosto katsoo pelaajan sarjakelpoiseksi.
- Joukkueeseen saa nimetä kauden alkaessa enintään kolme (3) miesten maajoukkuevalmennuksessa olevaa pelaajaa kansallisuudesta riippumatta.
Maajoukkuepelaajaksi katsotaan pelaaja, jolla on ollut kyseisenä vuonna maajoukkuesopimus, vaikkei se enää olisikaan ilmoittautumishetkellä voimassa.
Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehtyjä sopimuksia ei huomioida.
- Joukkueeseen on ilmoittauduttaessa nimettävä joukkueenjohtaja koko pelivuodeksi. Joukkueenjohtaja voi olla joukkueensa pelaaja. Hän ei saa olla saman sarjan muun joukkueen valmentaja tai pelaaja.

1-Divisioona

- Joukkueet sarjassa voivat olla mies- tai naisjoukkueita. Myös sekajoukkueet ja näkevien joukkueet sallitaan. Pelaajamäärä joukkueessa voi vaihdella neljästä seitsemään (4-7) pelaajaa.
- Joukkueessa saa olla enintään kolme naisten maajoukkuevalmennuksessa olevaa pelaajaa kansallisuudesta riippumatta. Maajoukkue pelaajaksi katsotaan pelaaja, jolla on ollut kyseisenä vuonna maajoukkuesopimus, vaikkei se enää olisikaan ilmoittautumishetkellä voimassa.
Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehtyjä sopimuksia ei huomioida.
- Sarjaan ei voi osallistua miesten maajoukkuevalmennuksessa oleva pelaaja.
- Miesten maajoukkuesopimuksen alaisena olleen pelaajan pyrkiessä pelaamaan 1-divisioonaan hänen pelioikeus käsitellään tapauskohtaisesti maalipallojaostossa.
- Joukkueeseen on ilmoittauduttaessa nimettävä joukkueenjohtaja koko pelivuodeksi.

Kauden 2016 - 2017 turnauskalenteri ja sarjasäännöt valmistuvat ilmoittautumisajan päätyttyä. Pyrimme saamaan kaikki turnausajankohdat selville elokuun loppuun mennessä. Sarjasäännöt pysyvät pitkälti kauden 2015 – 2016 kaltaisina. Muutoksina on tulossa SM-Sarjan joukkueen maajoukkuepelaajien maksimimäärän nosto kahdesta kolmeen pelaajaan sekä tarkennuksia kurinpidollisiin asioihin.

Mikäli sarjaan ilmoittautumisesta tai sarjasäännöistä herää kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä Erkki Miinalaan.

Sivun alkuun | Palaute | Arkisto | Etusivu | webmaster@maalipallo.net
Sivua on päivitetty 6.7.2016