Kuvassa Nalle Puh Suomi-paidassa Onnelassa

Seurajoukkueiden parhaat palkittu


Sarjatoiminta
Pelivarusteet ja -välineet
Maalipallon harjoitusvuorot ja kokeilumahdollisuudet
Linkkejä ja yhteystietoja
Materiaalisalkku
Historiaa
Maalipallo.net t-paitojen tilauslomakepowered by FreeFind

Euroopan seurajoukkuemaalipallon parhaat palkittu; Miinala mukana vuoden joukkueessa

Super European Goalball Leaguen pohjalta perustettu järjestö "European Goalball Club Association = EGCA" on jakanut ensimmäistä kertaa "European Goalball Awards"-palkinnot vuoden 2018 parhaille seurajoukkuepelaajille, valmentajalle ja tuomarille. Palkitut on valittu SEGL:n viiden pääjoukkueen toimesta. Ensi vuonna palkintokategorioita tulee lisää ja lisäksi yleisölläkin on mahdollisuus vaikuttaa valintoihin.

Suomalaisen Old Powerin Erkki Miinala on mukana kolmen palkitun pelaajan listalla; Miinalan palattua kansainvälisille pelikentille pahan käsivammansa jälkeen, hän on ollut johdattamassa Old Powerin palkintosijoille jokaisessa SEGL:n osaturnauksessa ja muun muassa viime kevään Lissabonin SEGL-finaaliturnauksen voittoon, missä Miinala oli myös turnauksen arvokkain pelaaja.

- On upea tunne saada tällainen kunnianosoitus vuoden päätteeksi. Kovasti on tehty töitä, jotta paluu maailman huipulle käsivamman jälkeen olisi mahdollisimman väkevä ja tämä palkinto antaa itseluottamusta, että olen oikealla tiellä. Kiitos mahtavalle Old Powerin tiimille, jokaiselle siinä vuoden 2018 aikana pelanneelle pelaajalle, ilman teitä en olisi kyennyt näin upeaan tunnustukseen, tunnelmoi Miinala palkinnon julkistuksen jälkeen.

Palkintokategoria / Voittaja / Kansalaisuus / Seura
Vuoden joukkue
Erkki Miinala / Suomi / Old Power
Leomon Moreno / Brasilia / Sporting CP
Justas Pazarauskas / Liettua / Sporting CP

Vuoden valmentaja
Marcia Ferreira / Portugali / Sporting CP

Vuoden tuomari
Alexey Baryaev / Venäjä

Sivun alkuun | Palaute | Arkisto | Etusivu | webmaster@maalipallo.net
Sivua on päivitetty 9.12.2018