Suomen Maalipalloyhdistys ry:n logo

Suomen Maalipalloyhdistys ry:n vuosikokous


Jäseneksi
Koe Ainutlaatuinen Elämys!
SMY järjestää maalipallon ohjattuja kokeilutapahtumia yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille!
Hallitus
Asiakirjapankki
Suomen Maalipalloyhdistys ry Facebookissa

Kokoustiedote

Suomen Maalipalloyhdistys ry
TIEDOTE
18.2.2017
Julkaisuvapaa

SUOMEN MAALIPALLOYHDISTYS KOKOONTUI - HALLITUKSEEN UUSIA JÄSENIÄ

Suomen Maalipalloyhdistys ry piti sääntömääräisen vuosikokouksensa lauantaina 18.2.2017 Hansakallion koululla Espoossa. Kokoukseen osallistui viisi yhdistyksen varsinaista jäsentä.

Kokous hyväksyi edellisvuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä kuluvan vuoden toimintasuunnitelman ja talousarvion. Keskeisimmät toimintamuodot ovat vuonna 2017 maalipalloharrastajien käytössä jatkuva vakituinen harjoitusvuoro, edellisvuoden suosion innoittamana 2 vs 2 parimaalipalloturnaus vuosikokouksen yhteydessä sekä perinteinen maalipallon kesäturnaus SMY Cup. Lisäksi yhdistys alkaa tarjota valmiiksi varattuja turnauspaikkoja ja -päiviä maalipallon kansallisissa sarjoissa pelaavillejoukkueille, jotta sopivien turnauspaikkojen saanti tietyille päiville saataisiin turvattua paremmin. Yhdistys huomioi myös Suomen Vammaisurheilu ja - Liikunta VAU ry:n Tour De Maalipallo -markkinointikiertueen sekä Pajulahdessa syksyllä pelattavat maalipallon Euroopanmestaruuskilpailut.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Erkki Miinala. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin Susanna Halme, Jorma Kivinen, Jarkko Setälä ja Markus Tihumäki. Näistä Halme ja Tihumäki ovat melko vastikään yhdistykseen liittyneitä jäseniä, joten hallitus uusiutui maltillisesti, kun viidestä jäsenestä kaksi oli täysin uusia.

Hallitus pitää myöhemmin järjestäytymiskokouksensa, jossa valitaan yhdistyksen varapuheenjohtaja sekä muut toimihenkilöt.

Vuosikokoustapahtuman yhteydessä järjestettiin suurta suosiota edelleenkin nauttiva maalipallon pariturnaus, jossa pelikenttää oli kavennettu normaalista yhdeksästä metristä kuuden metrin levyiseksi, ja ottelut pelattiin pelaajien ennalta keskenään muodostamien parien välillä ilman vaihtopelaajia. Turnaukseen ilmoittautui tällä kertaa ennätykselliset 11 paria.

- Yhä vaan suosiotaan lisäävä 2 vs 2, sekä se, että hallitukseen saatiin uusia kasvoja, on merkkinä siitä, että muukin toiminta, kuin pelkkä sarjoissa pelaaminen, kiinnostaa lajin parissa toimivia, puheenjohtaja Erkki Miiinala kommentoi tapahtuman päätyttyä.

Suomen Maalipalloyhdistys ry:N tarkoituksena on tukea maalipallon harrastustoimintaa Suomessa sekä edistää maalipalloharrastuksen leviämistä. Yhdistys voi edistää yksittäisten pelaajien tai joukkueiden mahdollisuuksia osallistua maalipallon kansalliseen sarjatoimintaan sekä kansainväliseen harrastustoimintaan. Lisäksi yhdistys voi järjestää maalipalloon liittyviä esittely-, kokeilu-, harjoitus- ja turnaustapahtumia.

Lisätietoja: Puheenjohtaja Erkki Miinala, 044-2912126, erkki.miinala @ annanpura.fi www.maalipallo.net/smy

Sivun alkuun | Suomen Maalipalloyhdistys ry / etusivu | Maalipallo.net - Etusivu | webmaster@maalipallo.net
Sivua on päivitetty 20.2.2017